unibet online sportfogadás

A 2013 végéig Arany kirúgták a fürdő igazgatója rögbi. A klub harmadik lett a Premiership, amikor nem adott magyarázatot a határozat, amelyet a dél-afrikai, részben a Springboks’ coaching csapat ellen a 2009-es Lions és a vb-két évvel később, bevallja még hurts.Worcester hogy hatalmas ugrás felé biztonsági ütő Bristol hat Bővebben

„én már egy profi edző 16 éve, és ez az egyetlen alkalom, hogy velem is megtörtént”, mondja arany. „Én még mindig elég sok a sötétben, hogy miért tettem, és nem akar menni az úton, hogy elfogadja vagy valami ilyesmi.Kapok, hogy a sport, a legfelső szinten van egy hatalmas hangsúlyt a teljesítmény és a siker, de amikor döntés nem kapcsolódik a siker a csapat, akkor kap szomorú az útvonalat a sport megy le.

< p> „a szokásos üzleti nem viselkednek ilyen módon, és ez fáj. Én már aktívan részt vett a legutóbbi vizsgálatok a professzionális sport csapatok között különböző kódokat. Az irónia a több csapat vágjuk, és változtatni, hogy edző vagy játékos, és elveszíti a folytonossági elemet, a kevésbé sikeres ők.

„Ez érdekes számomra nézni a Arsenal helyzetet.Ha ők megszabadulni Arsène Wenger ilyen hosszú idő után, és azok nem felelnek meg az Európában a következő három évben, milyen boldog lesz a szezon jeggyel lehet majd?

„Megértem van egy elvárás, hogy trófeákat nyerni, de ott már Unibet néhány az út mentén. Arsenal egy jól kiegyensúlyozott csapat és a klub nyereséges, mindig Európában. Nem értem, hogy, hogy egy szörnyű történetet. Kapok, hogy az igények magas és Wenger egy bizonyos értelemben az ura saját bukását, mert ő teremtette a siker ott.Alex Ferguson egyszer azt mondta: „Nem tartottam a munkám, mert sikeres volt; Lettem sikeres, mert állandóan a munkám.”Ön a korszak most tulajdonosai klubok, mint a múltban, amikor még bizottságok, akik nem voltak a felvételi és elbocsátási mentalitás. Hogy a siker folytonosság.”

Worcester vannak Darazsak todayon vasárnap, egy csapat arany idézi, amely modellként szolgálhat másoknak. Az utolsó tűzoltó szerepét Angliában, vissza 2012-ben, ő töltötte az utolsó négy hónapban próbálják tartani a Newcastle a Premiershipben, mielőtt csatlakozott Bath.Ezeket rekedtek alján, amikor megérkezett, de elment Adams Park az utolsó hétvégén a kampány egy esélye a túlélésre rovására Darazsak, melynek igazgatója a rögbi akkor, mint már volt Dai Young.

„Ha lement, akkor lehet, hogy csődbe ment, de a játékosok száma, akik velük akkor még a klubban”, mondja arany. „Dai tett elképesztő munkát és a darazsak érdemelnek hatalmas mennyiségű hitelt kitart véres jó edző. Nézd meg az ő útját, és hasonlítsa össze a fürdőkád, és mi történt Ian McGeechan.A bizonytalanság egy klub romos és ez az egyik dolog, amit próbál változtatni a Worcester.”

Worcester nézett állapotban összeomlása előtt Arany érkezett miután elvesztette a kiesés rivális Bristol Boxing Day. Ők nyerték kettõt a négy bajnoki mérkőzést érkezése óta, beleértve a bosszút Bristol, miután felvett két győzelem az első 13 játékok és Gold tárgyal a klub körülbelül kiterjedő tartózkodása túl a szezon végén.

„Ebben a szakaszban az én álláspontom a rövid távú,” mondja. „Beszélünk lehetőségeket és lehetőségeket, de az első feladat az, hogy a klub a Premiership és én még nem érjük el, hogy még.Én kissé nyugtalanítja egyre előtt magunkat, de a beszélgetések zajlottak, és van érdeklődés. Ez egy remek hely: része az én feladata az volt, hogy dolgozni az edzők és hátha hozzá értéket. Jó szórakozás volt, de közelében sem vagyunk túl a nehezén, és van, hogy továbbra is keményen magunkat a következő öt weeks.Newport Gwent Dragons átveendő walesi Rögbi Tovább

„ azt akarom, hogy építeni a teljesítményét a Bristol. Mi volt egy szörnyű el rekordot, és a következő feladat az, hogy szaporodik a hazai formája az úton. A játék Darazsak ad nekünk egyfajta milyen messzire jutottunk: ők egy sztárokkal teletűzdelt csapat, akik tetején a Premiership.Mi lesz fel rá, és mi már összpontosítva magunkat. Én különös hangsúlyt fektetett a képzés intenzitása és szaporodását mérkőzés helyzetekben. Ez egy folyamat, amely időt vesz igénybe, de mi a helyes utat.”

Arany kint volt a munka, ha Worcester hívta, miután lemondott a Sharks edzője mert azt akarta, hogy több időt tölteni a családi Fokvárosban. Elhagyta a játék Dél-Afrikában volt a zűrzavar után Springboks elviselt a legkevésbé sikeres évet, amikor is elvesztette Olaszország és rogyott hetedik a világranglistán.

„Félek, de azt hiszem, rögzíthető „, mondja. „Van olyan út, vissza őket, mert már a játékosok, és ebben az értelemben nincs válság.Átalakítás óta használják ürügyként, de ez egy zsarut: a krikett oldalán továbbra is jól. Azt hiszem, a kérdés már gyenge adminisztráció, amely hatással edzők és a játékosok és a tényező volt számos mozgó külföldön. Ha megkapjuk a tisztességes vezetés a tetején a játékot, és értékelni tudjuk a tehetség, van visszaút.

„Én először Angliában, 2000-ben London Irish, és láthatjuk a fejlesztések, amelyek már itt készült, mivel nem utolsósorban akadémiai szinten. Dél-Afrikában van a legtöbb iskolás játékos a világon, de nem akadémiai rendszer. Angliában van egy kiemelkedő útvonala játékosok és edzők, és ez nem meglepő, hogy nagyon jó abban a pillanatban.”

more info: www.uni-hu.com

Rate the review