Matt Harvey lähti kentältä Metsin faneille yhdeksän ajetun kauhuesityksen jälkeen

Päätä alas, Matt Harvey alkoi kulkea mölyltä jo ennen kuin johtaja Terry Collins saapui ottamaan pallon. Harvey ja Boeing Mets fanit olivat nähneet tarpeeksi.

Entisen ässäkäynnin äkillinen laskeutui Unibet uuden matalan torstai-iltana, kun Harvey joutui ura-huonoimpaan yhdeksään, kun Washington Nationals ohjasi New Yorkin 9-1.Onko Haju-Bautistan taistelu hyväksyttävää? Baseballin koodi on epäselvä…Lue lisää

“Kaikki näkivät pelin. On ilmeistä, mitä tapahtui “, Harvey sanoi. “En ole tyytyväinen siihen ja tiedän, ettei kukaan muu ole. Otetaan huomenna ja, kuten Unibet urheiluvedonlyönti bonukset sanoin koko ajan, aloitan ja etsin vastauksia.

Myöskään ei ole paljon aikaa löytää niitä.Hänen seuraava aloitusajonsa on suunniteltu tiistai-iltana tiellä NL: n idän johtavien kansalaisten kimppuun.

“Minun tehtäväni on mennä sinne ja jatkaa töitä ja yrittää kuvata tätä asiaa”, hän sanoi. Mitä sitten on väärässä, hän sanoi: “Tässä vaiheessa minulla ei Unibet ole aavistustakaan.” Harvey (3-6) kesti vain kaksi ja kaksi kolmasosaa sisävuoroa lyhyimmässä alussa pääosissaan luopuessaan kuusi ansaittua suoritusta kahdeksalla osumalla ja kahdella kävelijällä. Hän poistui 5.77 ERA: lta.

Kun hänet vedettiin, hän sai muutamia myötätuntoisia kavereita takapihalta joukkuetovereilta kurnista ennen kuin lähti suoraan tunneliin klubitaloon.

“Tässä pelissä on kahdenlaisia ​​ihmisiä – jotka ovat olleet nöyryytettyjä ja niitä, jotka ovat.Ja jos et ole koskaan nöyryytynyt, et tiedä, miten päästä läpi sen, Collins sanoi. “Uskon, että kun tulet baseballiin, sinun täytyy saada nöyryytettyä, jotta voit oppia kuinka taistella sitä vastaan. Ja me yritämme taistella tätä taistelua hänen kanssaan “, hän sanoi. Stephen Strasburg (7-0) lyö 10 kuudesta sisävuorosta ja lähetti Metsit kuudenteen menetykseen seitsemässä pelissä.

Vuoden 2013 alkupuolella Mets-fanit mieleenpainuvassa Energybet pelissä yleisö lauloi “Harvey’s better!” uudestaan ​​ja uudestaan, kun hän ylitti Strasburgin. He vastasivat jälleen vuonna 2015 ja Harvey voitti myös sen.

Tällä kertaa ei ollut epäilystäkään siitä, mikä 27-vuotiaista, joka on tullut takaisin Tommy Johnin leikkauksesta, oli parempi. >

Daniel Murphy löi kaksijakoisen homer vastaan ​​hänen entinen joukkue, joka yhdistää 0-2 kenttä Harvey ensimmäisessä.Kansalaiset rikkoivat pisteyttämällä seitsemän kertaa kolmasosassa – räjähtää mukana osuma Bryce Harper, joka oli ollut 0 21 elinikäistä vastaan ​​Harvey, kunnes terävä yksinäinen. Ben Revere vuorattu kaksijuoksun triple Harveyin viimeisellä nousukulmalla. Harveyn nopeus on laskenut, ja hän sanoi, ettei hän ole tuntenut mukavasti mölyä.

Harvey sanoi, että hän on fyysisesti kunnossa.

“Ensimmäinen asia, jonka meidän on tehtävä nyt, luulen, on luoda jonkin verran luottamusta jonkin verran”, Collins sanoi. “Uskon todella, että tämä on peli, jossa sinulla on luottamus itse, sinun täytyy uskoa itseesi.”

“Kun sinulla ei ole tätä, on vaikea kilpailla tällä tasolla” hän sanoi.

Ennen tätä peliä, Collins sanoi, että hän toivoi energiaa ja adrenaliinia,Strasbourg auttaisi Harveya “käännä kytkin” ja palauttamaan lomakkeensa.

Sen sijaan, että huoli hänen oikeasta kulmakulmastaan ​​ja laskeutumispaikastaan, Collins halusi Harveyin yksinkertaisesti ” “Hän on jälleen loistava. Toivon vain, että se alkaa tänä iltana, Collins sanoi kolme tuntia ennen gametimea.

Rate the review