Sportingbet, Bet365 – online sportfogadás

Sportingbet fogadasA rendőrség olyan incidenst kezel, amelyben Albion Chris Brunt-et egy 50p-os darab dobta ki, amelyet saját csapatának utazási Sportingbet szurkolóként dobott el. Lucas Piazon pecsétek Olvassák a harcot a West Brom’s Cup ambícióinak meggyilkolásáról Bővebben

Az észak-írországi középpályás átment az oldalán a rajongóknak az FA-kupa ötödik körüli vereségét követően, de leereszkedett az arcába, amikor közeledett a tömeghez. A rendőröknek vissza kellett állniuk, amikor megpróbálták szembenézni a Sportingbet online sportfogadás bűnössel – a vezetője, Tony Pulis, az incidenset “barbárnak” nevezte.

“A szeme alatt van egy vágás – és ez nem túl akár távolabb is – ez egy hüvelyknyi távolságra van attól, hogy valóban feltűnjön a szemébe – mondta Pulis. “Ha ez történik, nagyon, nagyon komoly problémáról beszélünk. Barbár.Ez egy Bet365 bűnöző, és úgy értem, bűnös. “Egy nap, amikor Reading mögött jött, hogy megnyerje a három másodperces célokat, Brian McDermott menedzsere megígérte, hogy klubja mindent megtesz, hogy segítsen azonosítsa a Sportingbet tetteset, míg az FA megerősítette, hogy szintén elindította a nyomozást. Brunt azt mondta, hogy átment az állványra, hogy az ingét Bet365 egy fiatal rajongónak adja, és felhívta, hogy mit csinált “abszolút undorító…Nyilvánvalóan hogy a saját rajongóink érjenek el egy érmét…Az a fickó, aki eldobta, tudja, ki ő és ismeri az egészet ezen a héten, ahol leszek, szóval ha el akar jönni, ez nem jelent problémát – találkozok vele bárhol is akarja.Régóta itt vagyok, itt szerettem az idejét, és ez az első alkalom, hogy szégyelltem a támogatóinkat. “Facebook Twitter Pinterest Brunt reagál az objektumra. A Thames Valley rendőrség szóvivője azt mondta: “Az incidenset támadásként fogják kezelni, és azon dolgozunk, hogy Bet365 azonosítsuk az érintetteket.”

more info: bet365 élő fogadás

Rate the review