Unibet mobil fogadás

unibet mobil fogadásNéhány néző csodálkozhatott azon, hogy Becky James miért olyan szokatlannak látszott, hogy szombat este ezüstérmet nyerhet a keirinben. De bár kétségkívül még boldogabbá vált az Unibet aranyral, csak az olimpiai versenyeken versenyezhetett, és nem is beszélve a dobogóra, olyan csodálatos eredmény volt egy fiatal nő számára, akinek születési karrierjét majdnem kiszorította a sérülés és a betegség szörnyű kombinációja . Két évvel ezelőtt a 24 éves Abergavenny-ról félt, hogy soha nem fog biciklizni. A méhnyakrák kezelése, a gyötrelmes térdprobléma és a fájdalmas Unibet vállsebészet kényelmetlenül ült a kanapéra, nem utolsósorban a kerékpár nyeregét. A nők túlsúlyban vannak az olimpiai kerékpárosok üldözésében. Olvassa el a többit:

A nyomorúság triumvirátusa nem volt rosszabb időben, fenyegetve karrierjét, amikor csak megindult.2013-ban a keirin és az egyéni sprint Unibet világbajnokságává vált, domináns teljesítménye a British Cycling-nek köszönhetően méltó utódot találhat Victoria Pendleton számára. Szombat este a csekély Welshwoman helyreállítása befejeződött, amikor rögtön az ezüstben lőtték ki a keirin kört a rózsaszín velodromban, 20 perccel azután, hogy a GB csapattársai megnyerték a női csapatkutatást. Mindössze egyetlen körben jelent meg a csomag hátulján bezárva, egy érme Unibet valószínűtlennek tűnik. Undeterred, felkeltette a bankot, és sikerült eljutnia a rendetlen csomó előtt.A háromszázad második felében a holland versenyző, az Elis Ligtlee, egy 6 lábas 1-es nyolcadik világbajnok BMX bajnoka volt, aki aranyat vett.

– mondta James. “Nagyon jó formája van abban a pillanatban, de nem hittem, hogy közel kerülek hozzá. Az utolsó bankügyleten keresztül láttam egy csomó számunkat, és Unibet mert olyan messze voltam a pályán, hogy sokkal több sebességem van.Több ezer métert is megtehettem volna, de teljesen el vagyok ragadtatva az éremmel. ”

Pendleton, az utolsó olimpiai keirin bajnok, ott volt, hogy felidézi őt a tribünökről, mint James barátja, a walesi rögbi nemzetközi George North volt. James kiváló produkciója volt, aki Owain Doull, a Team GB aranyérmével győztes csapatbajnoki csapat legújabb tagja lett az egyik Unibet csillag a brit kerékpározás walesi kontingensének. James szaladgált az első körös mérkőzésén keresztül, ami előtte jött, amint a derne lovas kiszállt az útból.A második fordulóban megváltoztatta a taktikáját, amikor a hátsó ülésen, az utolsó előtti ölénél, amikor előrehajolt, csak az ausztrál Anna Meares, egy dupla olimpiai aranyérmet nyerte meg, aki Pendleton nemesítője volt annyi

A Meares helyét a döntőben azonban nem lehetett biztosítani, hiszen úgy tűnt, hogy könyökölni kezdett, és lefutott a Hong Kong-i Lee Wai Sze-ről, két körrel.Ez egy olyan incidens volt, amely London 2012-es emlékeit hozta vissza, amikor Meares egy könyökbe kötötte a Pendleton combját az egyéni sprintben, miközben átmentek a végső bankügyleten, Unibet csak hogy Pendletont a bírák szüntették be.

Az ausztrálak szerencséje volt még egyszer szombat délután, amikor a bírák elengedték őt, és hagyta, hogy folytassa a bronzot.

A James egyáltalán csodálatra tett szert ezekkel az olimpiakkal. A 2014 első néhány hónapjában egy rutin méhnyakkeltő teszt során kóros pre-rákos sejteket találtak, amelyek a méhszáj egyharmadát fedezték.

A sejtek eltávolítását célzó művelet után egy hét telt el otthon, térj Unibet vissza a biciklijére. Csak egy órája ment el a mamájával, amikor a térde elkezdett fájni.Az év hátralévő részében küzdött vele, és vállműködésen kellett átesnie. Annyi időt szenvedett a biciklizéstől, hogy gyötrelmeskedett Jamesnek, aki 15 éves kora óta a Bet365 olimpiai programjába került, miután átváltott a showjumpingről. Nem csoda, hogy azt mondta, hogy az érem “teljesen mindent” jelentett. A szemek csillogtak, és tükröződött, milyen messzire jutott. “Több mint egy évvel ezelőtt Unibet elkezdtem a teljes idejű képzésemet, és alig éreztem magam egy teljes héten keresztül. Szóval azt gondolni, hogy hol voltam egy évvel ezelőtt, és ahol most vagyok, soha nem fogtam volna elképzelni. “

Rate the review