Bet365 sportfogadas

bet365 bonuszAz Bet365 egy világszínvonalú online szerencsejáték-üzemeltető, amely olyan szolgáltatásokat kínál, mint az online kaszinó, a póker, a sportfogadások, a bingó, a karácsonyi játékok és az élő fogadások. A céget Anders Ström alapította 1997-ben, és a Nasdaq Stockholm Stock Exchange-on kereskedik. Kb. 1000 alkalmazottat foglalkoztat, és székhelye Máltán van.

Ez a cég 14,1 millió regisztrált játékos az egész világon, és a Máltai Gaming Authority (MGA) engedéllyel rendelkezik.

A cég honlapja a www.Bet365.com alatt működik, különböző nyelveken, például francia, olasz, portugál, német, svéd, norvég, stb. A weboldal számos fizetési módot támogat, például bankátutalást, Visa, Mastercard vagy e-wallet fizetést jelent, mint például a Neteller vagy a Skrill.

Akvizíciók és névváltoztatás

2012-ben az Bet365 befejezte a dán bukméker Bet24 társaság megszerzését. Az Bet365 több olyan terméket is birtokol, mint például az Bet365 Sportfogadás, az Bet365 Casino & Games és az Bet365 Poker & Bingo.
2016. decemberében az Bet365 Group Plc részvényesei úgy döntöttek, hogy megváltoztatják az üzlet nevét a Kindred Group Nyrt. A változás állítólag azért volt, mert a cégnek több márkájú stratégia kidolgozására volt szüksége. Az újonnan emlegetett Kindred Plc 2017 februárjában folytatta akvizícióját, a gibraltári székhelyű 32Red Nyrt. Online szerencsejáték-társaság megvásárlásával. Az üzlet, amely 175,6 millió fontot ért el, magában foglalta az online kaszinókat: 32Red.com, Roxy Palace és néhány kisebb Microgaming-powered kaszinó.

Bet365 – első befizetési bónusz $ 30 – követelés most »

Innováció és technológia

Ez a vállalat előrelépett a technológia és az innováció terén. Letöltheti a játékokat a táblagépen vagy okostelefonon, és választhatja ki a játék futtatásának idejét és helyét.
Az Bet365 vonzó programja üdvözlő bónuszokkal, promóciókkal új ügyfeleire, köszönetet mondanak nekik regisztrálásukért. Ezzel a módszerrel ösztönzi az ügyfeleket, hogy maradjanak tagjai és vonzzák új játékosokat. Azok, akik szeretnek valós idejű eseményeket, felkérést kapnak, hogy csatlakozzanak az Bet365. Élő sportesemények, kaszinó, póker a honlapon elérhetőek.

Az Bet365 egy jó barátprogramra hivatkozik, amelyben akár 15 barát meghívásával jó pénzösszeget kereshet és nagyszerű nyereményeket gyűjthet.

Díjak

Az Bet365 már 2016-ban számos díjat nyert a leginkább társadalmilag felelős (IGA) díjnak, a legjobb fogadáskezelőnek (EGR Awards) és a legjobb póker affiliate programjával (iGB Affiliate Awards). Nemzetközileg elismert megbízható márkává vált világszerte.

Amikor a szerencse kopogtat az ajtón

Az Bet365 öröm volt az emberek számára. Az Bet365 Monique B. történetében 2009-ben megdöbbentő $ 4,5 millió eurós Lottery „mega fortune“ -ot nyert. Az ügyfelek fenntartása érdekében az Bet365 a nyilvános promóciók és nyeremények széles értékű nyereményét kínálja.

Felelős szerencsejáték

Az Bet365 Group a G4 által jóváhagyott Gaming Group Guidance, amely a szerencsejátékokkal kapcsolatos problémák minimálisra csökkentését célozza olyan törvények bevezetésével, amelyek segítik a felelősségteljes játékot és megvédik a játékosokat a szerencsejátékoktól.

Kiváló minőségű ügyfélszolgálat

Végül, ez a vállalat 24/7-es szolgáltatást kínál ügyfeleinek, akik élő chaten, e-mailen vagy telefonon működnek. Ha problémát tapasztal, a szakértői csapat nagyon rövid idő alatt válaszol a kérdéseire. Az Bet365 a honlapján gazdag FAQ oszlopot tartalmaz a válaszok a játékosok leggyakoribb kérdéseire. Használd szabadon!

Ne pazaroljon több időt, regisztráljon az Bet365, és élvezze a sok promóciót és bónuszt, mint te még soha.

Rate the review