Harry Kane és Dele Alli a Tottenham célpontjáért, mint Watford sajnálatát vesztik

Ha az eredmény csak a szezon késői szakaszában van, akkor Tottenham ezt az alacsony kulcsú győzelmet mérlegeli elégedettséggel. Nem zavarta Mauricio Pochettinót, hogy voltak olyan idők, amikor zúzott játékosai túlságosan keményen próbálták elfojtani csalódottságukat, amikor nem érte el az FA-kupa döntőjét. Még mindig bőven maradt a tartályban, és végül ez egy időszerű emlékeztető, hogy a modern Tottenham-nek több megoldása van, mint sok elődje.

Ezért Pochettino szeret beszélni erről a fiatalról csapat fejlesztése.Az argentin megkeményítette mentalitásukat, és míg Tottenham 2008-as első trófea várakozásai nem fognak véget érni ebben a szezonban, az alsó sorban az, unibet sportfogadás bónuszok hogy szombaton a West Brom legyőzésével garantálhatják a legmagasabb színvonalú döntést, és a következő szerdán Newcastle. >

Dele Alli megnyitója egy ugródeszkát adott nekik, hogy öt pontot mozgasson az ötödik helyen elhelyezett Chelsea-ról, és Tottenham a Liverpool-t harmadik helyre fogja dobni, ha megnyerik az utolsó három mérkőzést. Itt némi kényelmetlen pillanatot éreztek, és Watford, aki még mindig nem számít biztonságban a kiesés alól, úgy érezte, hogy március 3-tól nem nyerték először.Harry Kane a szezon 38. gólja azonban megölte Javi Gracia oldalát, és elhagyta Pochettinót, aki a múlt hétvégén elnyerte csapata válaszait, hogy elvesztette az FA-kupa fesztiválját.

„Az elmúlt néhány játékban fontos, hogy megnyerjük” – mondta Pochettino. – Mindannyian csalódott voltunk. A rajongóink ugyanazok. Úgy érezte. Annyira büszke vagyok a bemutatott mentalitásra és elkötelezettségre. ”

A játékot visszafogott hangulatban játszották, rengeteg internetes fogadóirodák üres helyet szaggatott a föld körül, és a Spurs gyakran ott volt a bevételhez.A játékukban enyhe levegő volt, és Pochettino az utolsó harmadban ráncolta a csapata türelmét, különösen akkor, amikor Kane egy tisztességes lövöldözési lehetőséget bocsátott ki a 12. percben.Watford lehetőséget adott arra, hogy kihasználja ezt a nyugtalanságot, feltűnőnek bizonyult a szünetben, és a Spurs védőit megkönnyebbülték, hogy Hugo Lloris megtagadja Andre Grey-t a 25. percben. a védekező aberráció már aláássa a vállalkozói szemléletüket, mire Gray látta, hogy pillanatfelvétele eltűnik. az a hiba, amely a hazai csapatot nem járulékos vezetőnek adott át.

A fenyegetés minimálisnak tűnt, amikor Kieran Trippier a jobb oldali oldalról a közeli poszt felé húzta a keresztet. Karnezis számára rutinszerű fogásnak kellett volna lennie.Ehelyett a Watford kapusát elzavarta Christian Kabasele, aki a labda alatt dübörgött, és a fickó bemutatta Christian Eriksen-nek az alkalmat arra, hogy Alli-t, aki alacsony lövést hajtott végre a nem őrzött hálóba.

Ugyanakkor Pochettino tévedett, ha úgy gondolta, hogy Alli egyedülálló lelkesedése megmutatja a játékosait. Watford a Tottenham meggyőző magasvonalát célozta meg, és arra kényszerítette Llorist, hogy versenyezzen a térségéből, hogy átveri a labdát Abdoulaye Doucouré-ra, és minden, ami hiányzott, egy kicsit könyörtelen volt.

Egy szép hátsó kerék Will Hughesből Doucouré, aki egyenesen Llorisra rúgott, és Richarlison is erőfeszítést tett, a Grey-val való egyesítés után. – Néhány esélyt elismertünk, de Lloris fantasztikus készségeket mutatott be – mondta Pochettino.Az oldala Watfordot megbánná a nagylelkűségük miatt. – Elfogadtuk az olcsó célokat – mondta Gracia. „Amikor megteremtettük az esélyeket, nem értünk el eredményt.” Facebook Twitter Pinterest Harry Kane Tottenham második gólját szerzi. Fénykép: Glyn Kirk / AFP / Getty Images

A második félidő kezdetén a Tottenham új hangsúlyt unibet élő fogadás kapott, és a normál szolgálat folytatódott, amikor Kane 2-0. A cél az volt, hogy az egyik olyan mozgó mozdulat, amely a Spurs-t olyan élvezetesvé tette, hogy Pochettino alatt nézhessen, Eriksen megrázta Alli-t, aki a bal oldali Son Heung-min-hez jutott.A fia nem vesztegette el a labdát a célból, és bár Kane a közepén csúszott, a csatár a lábára állt, hogy éles lövéssel találkozzon Trippier központjával.

Watford, amely november 25-től nyerhetetlen , helyükre került. Richarlison közel állt a tűzhöz, és Gerard Deulofeu-nak volt egy célja, amely kizárta a helyét. Ám annak ellenére, hogy elvesztette Mousa Dembélé-t egy boka sérülésének, Tottenham Kane célját követően zárta le a játékot. Gyors útmutató Promóció és kiesés: hogyan állnak a Premier Liga elrejtése

A csatár úgy nézett ki, hogy a boka sérüléséből visszatért, és még mindig visszaáll a formába.Ennek a csapatnak a jelentősége azonban még soha nem volt kétséges, és Gareth Southgate-tal a standokon ez jó alkalom volt arra, hogy Anglia a világbajnokság legjobb reményét találja meg újra.